Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Visie van Startende Golfers

Heldere en onafhankelijke informatie

Startende Golfers is een onafhankelijke en informatieve website voor startende golfers. Op deze website wordt op een heldere wijze informatie gegeven over de mogelijkheden in golf als u nog nieuw bent in deze sport. Hierbij is geprobeerd zoveel mogelijk informatie te geven over zaken die vaak onduidelijk zijn voor beginnende golfers. Alle inhoud is zorgvuldig samengesteld met behulp van experts in golf. Meerdere PGA Golfprofessionals, Golfwinkel Strokeplay en Clubfitter Theo Erben hebben meegewerkt aan correcte inhoud van deze website. Daarnaast zorgen onze connecties met de NGF, de PGA-Holland en de NVG voor up-to-date informatievoorziening.

Oefen gratis en onbeperkt het golfregelexamen

Uniek op onze website is de gratis mogelijkheid om online onbeperkt het golfregelexamen te oefenen. Deze toetsen kunt u onbeperkt maken zonder dat u zichzelf hoeft te registreren of gegevens hoeft achter te laten. Aan het einde van de toets krijgt u een overzicht van alle vragen met de goede antwoorden, uw antwoorden en een uitgebreide toelichting met verwijzing naar de betreffende regel(s).

Zoek en vind een golflocatie in uw buurt

In de directory voor golfbanen en golfscholen kunt u op eenvoudige wijze op zoek naar een golfbaan of golfschool in uw buurt. De golfbanen zijn onderverdeeld in locaties die zijn aangesloten bij de NGF voor het officiƫle golfregelexamen en/of bij het Nationaal Golfpaspoort.

Volg kwalitatieve golfcursussen in heel Nederland

Een andere unieke mogelijkheid bij Startende Golfers is het volgen van golfcursussen in heel Nederland. Deze golfcursussen worden volgens het succesvolle NGF 9-Stappenplan uitgevoerd en worden op alle locaties voor dezelfde prijzen uitgevoerd. Alleen zogenaamde PGA-golfprofessionals (golfprofessionals met een erkende opleiding) zorgen voor de uitvoering van uw golfcursus waardoor u verzekerd bent van golflessen van kwaliteit.

Webshop speciaal voor beginnende golfers

Als extra service hebben wij een webshop met een speciaal samengestelde collectie van golfproducten die handig zijn voor startende golfers. Onze collectie bestaat uit scherp geprijsde producten met o.a. starters golfsets. Deze webshop wordt aangeboden i.c.m. onze betrouwbare partner Strokeplay.nl waardoor afhalen van producten ook tot de mogelijkheid behoort.

Namens het hele team van Startende Golfers willen wij u veel plezier wensen met deze mooie sport!

Advertentie