Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Website upgrade en nieuw jasje 14 juni 2014

Het is u wellicht niet ontgaan dat de website een nieuw ontwerp heeft ontvangen? Vorige week is er twee dagen hard gewerkt aan een volledige upgrade van de website zodat deze helemaal klaar is voor de toekomst. De vernieuwde website is vooral een technisch verhaal, maar ook voor u zijn er een aantal leuke wijzigingen!

Nieuwe ontwerp en structuur website

Het zal u meteen opvallen dat de website een nieuw ontwerp heeft gekregen! Volledig volgens de nieuwe stijl is en blijft het ontwerp strak en simpel om uw bezoekerservaring zo prettig mogelijk te maken. In de structuur zijn ook optimalisaties uitgevoerd. Zoals u wellicht weet, is het Nationaal Golfpaspoort onderdeel geworden van het 9-Stappenplan en daardoor is dit onderdeel volledig verwijderd van de website.

Gratis verzending boven € 25,- en 5% korting op eerste bestelling

In de webshop is de verzending binnen Nederland vanaf € 25,- volledig voor onze rekening. En bij uw eerste bestelling ontvangt u een tegoedbon voor een eenmalige korting van 5% op uw bestelling. Registreer tijdens het afrekenen van uw bestelling een persoonlijk account via de webshop en ontvang direct per e-mail de coupon met de kortingscode.

Betaal met iDeal, Mister Cash en PayPal in de webshop

Logo iDeal Logo Mister Cash Logo PayPal

Vanaf nu is het mogelijk uw aankopen met meer betaalmogelijkheden af te rekenen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Klanten met een Belgische bankrekening kunnen gebruikmaken van Mister Cash om online betalingen uit te voeren. Door een betaling met PayPal uit te voeren, heeft u niet alleen een eenvoudige manier om betalingen uit te voeren, maar geniet u ten allen tijde kopersbescherming. Met PayPal betaalt u met een creditcard, uw bankrekening of vanaf uw PayPal-saldo.

Naar de webshop en winkelen

Ook de golfcursussen zijn inmiddels te betalen met PayPal.

Jeugd krijgt meer aandacht op de website

Onder de jeugd is golf steeds populairder en om deze groep van goede informatie te voorzien, is de pagina voor de jeugd uitgebreid met meer details. In de directory met golfbanen zijn nu ook golfclubs met het 'Committed to Jeugd' certificaat te vinden. Een golfclub ontvangt dit certificaat nadat aan specifieke eisen wordt voldaan. Dit betekent dat een jeugdspeler verzekerd is van een speciaal lesprogramma met goede begeleiding van de golfprofessional en de jeugdcommissie van de golfclub.

Informatie golfexamen voor de jeugd

Golf en gezondheid

Golfen zonder warming-up, wie kent het niet? Wist u dat u met een korte warmin-up uw golfspel op de eerste holes enorm verbetert en daarmee uw totaalscore verhoogt? In 5 stappen leert u om op een aangename wijze te starten met uw ronde golf en u vindt er een handige, korte warming-up van nog geen 2 minuten!

Golf en gezondheid bekijken

Titleist DT Solo golfballen

Prijzen bij het oefenen van het golfregelexamen

Het is nog steeds mogelijk om prijzen te winnen met het oefenen van het golfregelexamen. De prijs is alleen nog leuker geworden, want u maakt nu kans op Titleist DT Solo golfballen. Deze golfballen zijn van topkwaliteit en bedrukt met het mooie logo van Startende Golfers. Zoals gewend nemen wij de verzendkosten binnen Nederland ook voor onze rekening.

Advertentie