Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Nationale Open Golfdagen 2014 03 april 2014

Op de Nationale Open Golfdagen 2014 kunt u op een vrijblijvende manier kennismaken met golf in heel Nederland. In het voorgaande jaar deden een recordaantal golfbanen mee en kon iedereen deelnemen aan leuke activiteiten in het clubhuis, op de oefenfaciliteiten of op de golfbaan.

De Nationale Open Golfdagen worden gehouden op zaterdag 12 april en zondag 13 april

Wat zijn de Nationale Open Golfdagen?

Sla uw eerste golfbal op de Nationale Open Golfdagen 2014! Op deze dagen heeft u de kans om meer te weten te komen over golf. Er worden clinics, wedstrijden en cursussen georganiseerd en in het clubhuis kunt u terecht voor informatie over lidmaatschappen, speelmogelijkheden en nog veel meer. Daarnaast kunt u rondleidingen over het golfcomplex volgen en met medewerkers en leden van de golfclub praten en vooral uw vragen stellen.

Voor wie zijn de Nationale Open Golfdagen 2014?

Iedereen die kennis wil maken met de golfsport is welkom op de Nationale Open Golfdagen 2014. Het is een unieke kans om op een ontspannen manier uw eerste kennismaking met golf te beleven. Ook als u nog nooit heeft gegolfd, bent u van harte welkom. Alle benodigdheden om een goede start te maken staan voor u klaar. Ook wordt er uitgebreid geïnformeerd over het 9-Stappenplan, het volgen van golfcursussen en golflessen en wordt er informatie gegeven over verschillende lidmaatschappen op golfclubs.

Zorg er dus voor dat u er ook bij bent op 12 en 13 april en nodig vrienden, familie en kennissen uit met de online uitnodiging: uitnodiging versturen

Een overzicht van alle golfbanen die deelnemen, is te vinden op de website van de Nationale Open Golfdagen.

Advertentie