Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Startende Golfers Virtuele Golfclub 17 augustus 2013

Word lid van Startende Golfers Virtuele Golfclub en krijg met uw persoonlijke golfprofiel toegang tot de nieuwste technieken op het gebied van handicapregistratie en golfcoaching van PGA-golfprofessionals. Neem deel aan exclusieve evenementen of maak gebruik van korting op diverse golfbanen. Analyseer uw eigen golfspel en bekijk de feedback van uw golfpro terug, wanneer u wilt. Of vul uw Qualifying kaart eenvoudig in op uw mobiele apparaat, terwijl u speelt. Registreer dus snel een Startende Golfers Virtueel Clubaccount en maak vandaag nog gebruik van deze moderne tools!

Verreik uw golfspel met hypermoderne tools

Een lidmaatschap van de virtuele golfclub geeft u toegang tot veel functies die zeer handig zijn voor golfers van alle niveaus. Met de persoonlijke statistieken kunt u bijvoorbeeld eenvoudig zien welke vorderingen u maakt en waar uw verbeterpunten liggen. Deze informatie kan met een aangesloten PGA-golfprofessional gedeeld worden zodat de golfprofessional nog gerichter les kan geven.

Met een golfprofiel heeft u ook de mogelijkheid vrienden te maken en vrienden uit te nodigen voor wedstrijden of evenementen. Met de mobiele applicatie is het zelfs mogelijk uw score live bij te houden en uw vrienden mee te laten kijken naar het verloop van uw ronde.

Maak gebruik van de eenvoudigste NGF-handicapregistratie

Scorekaarten kunt u via de computer of uw mobiele apparaat invoeren en opslaan. Heeft u gekozen voor de NGF-handicapregistratie, dan ziet u meteen na het versturen van uw scorekaart welke handicap u heeft en wordt de NGF automatisch op de hoogte gesteld van uw nieuwe handicap.

Deze ultramoderne software voor de virtuele golfclub is ontwikkeld door het succesvolle Nederlandse bedrijf Golf e-Services. Zij faciliteren met deze software andere grote organisaties zoals de PGA Belgiƫ en de PGA Australiƫ. Wij zijn daarom zeer verheugd om hun software via onze website aan te kunnen bieden.

De mogelijkheden van een persoonlijk golfprofiel zijn enorm. Kijk dus voor meer informatie over de virtuele golfclub op de pagina met de tarieven en mogelijkheden.

Wilt u meteen lid worden? Registreren bij Startende Golfers Golfclub.

Advertentie