Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Nu ook eenvoudig op zoek naar locatie voor handicapregistratie 03 maart 2013

Misschien bent u al bekend met onze directory met golfbanen waarmee u eenvoudig op zoek kan naar een officiƫle NGF examenlocatie, golfbanen aangesloten bij het Nationaal Golfpaspoort of voor een golfles bij u in de buurt? Deze handige directory is uitgebreid met een nieuwe categorie Handicapregistratie en volgestopt met extra, relevante informatie. Vind nu dus ook heel makkelijk een locatie bij u in de buurt waar u uw handicapregistratie kan laten uitvoeren.

Vind een NGF examenlocatie of locatie voor handicapregistratie eenvoudig in uw buurt!

Locaties Nederland handicapregistratie Zoek nu een locatie

Nu nog vollediger met meer informatie

Naast de extra categorie handicapregistratie is de golfbanendirectory ook volgestopt met extra, relevante informatie voor beginnende golfers. Per golfclub is nu makkelijk te zien wat het minimale niveau voor de golfbaan is, of u met een golfpaspoort toegang heeft tot de golfbaan en welke mogelijkheden de golfbaan aanbiedt. Deze mogelijkheden bestaan uit het aanbieden van het officiƫle golfregelexamen, handicapregistratie of de uitgave van het golfpaspoort.

Filter uw zoekresultaten voor betere nauwkeurigheid

Liever alleen golfbanen vinden die het golfpaspoort uitgeven? Of een minimale toegangseis van clubhandicap 54 hebben? Vanaf nu kunt u via de uitgebreide zoekfunctie locaties filteren op dit soort opties. Hierdoor bent u in staat nog eenvoudiger de locaties te specificeren op uw wensen.

Advertentie