Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Nationale Open Golfdagen 2013 10 februari 2013

Elk jaar kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met golf op de Nationale Open Golfdagen. Een groot deel van de Nederlandse golfclubs werkt hieraan mee en stellen hun golfclub open voor bezoekers. Op deze dag worden veel verschillende activiteiten op de golfclubs georganiseerd en kunt u op een gratis en vrijblijvende manier kennismaken met de golfsport.

Wat is de Nationale Open Golfdagen?

Sla uw eerste golfbal op de Nationale Open Golfdagen 2013! Op deze dagen heeft u de kans om meer te weten te komen over golf. Er worden clinics, wedstrijden en cursussen georganiseerd en in het clubhuis kunt u terecht voor informatie over lidmaatschappen, speelmogelijkheden en nog veel meer. Daarnaast kunt u rondleidingen over het golfcomplex volgen en met medewerkers en leden van de golfclub praten en vooral uw vragen stellen.

De Nationale Open Golfdagen 2013 worden gehouden op 20 en 21 april 2013

Voor wie zijn de Nationale Open Golfdagen 2013?

Iedereen die kennis wil maken met de golfsport is welkom op de Nationale Open Golfdagen 2013. Het is een unieke kans om op een ontspannen manier uw eerste kennismaking met golf te beleven. Ook als u nog nooit heeft gegolfd, bent u van harte welkom. Alle benodigdheden om een goede start te maken staan voor u klaar.

Voor de deelnemende golfbanen verwijzen wij u naar de website: Nationale Open Golfdagen 2013.

Advertentie