Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Nieuw naam en vernieuwde website 19 januari 2013

GVB-Halen.nl gaat verder als Startende Golfers!

In het begin van 2012 werd bekend dat het woord GVB gewijzigd zou worden naar Clubhandicap 54. Ook werd bekend dat het Nationaal Golfpaspoort haar intrede zou doen. Dit zorgde ervoor dat onze activiteiten niet meer 100% aansloten bij onze huidige naam, daarom zijn we verheugd dat we met onze nieuwe naam Startende Golfers in één keer kort en krachtig omschrijven waaruit onze activiteiten bestaan!

Update website

Nieuwe website? Niet helemaal! Ons doel was om de website naast de naamswijziging te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken voor onze bezoekers, u dus! Dit wilden wij bereiken zonder verlies van onze huidige identiteit. Wij zijn daarom erg blij met onze nieuwe website die vrijwel geheel in ons oude design past, maar weer lekker fris en up-to-date is. Met de komst van onze vernieuwde website zijn er ook veel updates en verbeteringen doorgevoerd die u misschien niet allemaal direct zullen opvallen. Een paar belangrijke updates die u waarschijnlijk wel zult opmerken:

  1. Bredere website geoptimaliseerd op de huidige beeldschermen,
  2. Effectiever gebruikmaken van bepaalde functies zoals inlog- en uitlogbutton,
  3. Mogelijkheid om in de oefenexamens terug te gaan naar gemaakte vragen in het examen,
  4. Nieuwe lay-out van het productoverzicht in de webshop waardoor makkelijker door alle producten gebladerd kan worden,
  5. Menu is nu uitklapbaar waardoor het navigeren vereenvoudigd wordt.

Uw feedback is belangrijk

Uiteraard hopen wij dat onze nieuwe website bij u in de smaak valt. Vooral door de wijziging van naam is de update een ingrijpende wijziging. Feedback over eventuele fouten ontvangen wij graag. Dit kunt u melden via: info@startendegolfers.nl

Advertentie