Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

GVB-examen 2012 oefenen en golfballen winnen 25 september 2012

Bijna 25.000 volledige GVB-oefenexamens zijn er vanaf onze oprichting gemaakt! Om het oefenen voor het GVB examen nog leuker te maken, hebben wij een nieuwe actie.

Vanaf 26 september kunt u golfballen t.w.v. € 17,95 winnen als u het GVB-examen 2012 oefent! Hoe doet u mee? Registreer een gratis account en zorg ervoor dat u met dit account de oefenexamens maakt. Zo makkelijk is dat!?

Hoe wint u de golfballen

Na elke 1000 volledige GVB-examens wordt er gekeken of het 1000ste GVB-oefenexamen gemaakt is door een geregistreerde gebruiker. Indien dit het geval is, wint deze gebruiker de prijs! Als het 1000ste oefenexamen door een niet geregistreerde (anonieme) gebruiker is gemaakt, vervalt de prijs en wordt er niet uitgekeerd. Deze actie blijft doorgaan totdat alle dozen golfballen zijn vergeven. Alle informatie staat in de actievoorwaarden.

Om mee te doen hoeft u alleen een gratis account aan te maken.

Maak ook kans op een doos golfballen met reviews

Vanaf nu worden ook bij reviews mensen beloond voor hun deelname. Onder elke 50 inzendingen van goedgekeurde reviews wordt een doos Pinnacle Gold White golfballen verloot. Vergeet dus niet uw gekochte producten van een review te voorzien of de golfclub waar u uw GVB-examen heeft gedaan te beoordelen.

Advertentie