Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Oefen de golfregels vanaf 2019 met online examens 07 oktober 2018

Hindernissen, droppen vanaf kniehoogte, het zand in de bunker raken voor uw slag en maximaal drie minuten zoeken naar een golfbal? Klinkt dit onbekend voor u? Dit zijn een aantal voorbeelden van de nieuwe golfregels die vanaf 2019 gelden.

Hoewel de laatste jaren al vaker grote wijzigingen in de golfregels werden doorgevoerd, kunnen we nu wel stellen dat het om een drastische wijziging van de golfregels gaat. De regels moeten eenvoudiger zijn en het spel vlotter maken. Mede daardoor komt er een spelerseditie van de golfregels met een eenvoudige uiteenzetting van de golfregels.

Vooruitlopend op de nieuwe golfregels willen wij u alvast de mogelijkheid geven de nieuwe golfregels te oefenen in een online en gratis examen. Vanaf nu is dit mogelijk op de website van Startende Golfers!

Oefen het golfregelexamen 2019

Definities in de golfregels vanaf 2019

In de golfregels kennen we een groot aantal definities die de basis vormen van de golfregels. Deze golfdefinities zijn op veel fronten aangepast of gewijzigd. In de nieuwe oefenexamens maken we vaak gebruik van deze golfdefinities en om u de mogelijkheid te geven de regels beter te begrijpen, hebben we de definities ook op de website van Startende Golfers gezet.

Definities in de golfregels 2019

Advertentie