Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Leer golfen in een chateau in Frankrijk 07 januari 2016

Graag introduceren wij Golf4You. Twee enthousiaste PGA-golfprofessionals die golfreizen naar het buitenland organiseren. In deze editie van de nieuwsbrief wordt een speciale golfreis aangeboden voor beginnende golfers naar een prachtig chateau in de buurt van Bordeaux.

Leren golfen in Frankrijk

Golf4You is een samenwerking tussen 2 PGA Professionals, Kevin Broekhuis en André Seepma. Kevin, 29 jaar, is werkzaam op Golfclub Zeewolde en heeft een aantal jaar gespeeld op de EPD Tour. André, 49 jaar, werkt op Golfclub Landgoed Nieuwkerk en komt oorspronkelijk uit de horeca waarbij zijn focus lag op het organiseren van feesten en evenementen.

In Golf4You hebben beide heren hun kennis en ervaring gebundeld. Samen organiseren zij naast golflessen en clinics evenementen waar het golfspel als rode draad doorheen loopt. Denkt u hierbij een bedrijfsfeesten met golf als onderdeel, maar ook golfvakanties met een eigen gezicht. Golf4You zoekt hierbij altijd naar een bijzondere 'twist' en de vakantiereizen kenmerken zich door de persoonlijke begeleiding en het informele karakter.

Speciaal voor de beginnende golfer wordt er in mei 2016 een reis georganiseerd naar Sadillac in Frankrijk. Hier verblijft u in een prachtig oud chateau waar een 9-holes golfbaan in de achtertuin ligt! U kunt hier dus iedere moment van de dag onbeperkt gebruik van maken en de baan is exclusief gereserveerd voor de gasten van Golf4You. Iedere dag zal er getraind worden onder begeleiding van de professionals en binnen zult u verwend worden door de privé-kok.

De golfreis vindt plaats van 14 t/m 22 mei. Voor meer informatie over vervoer en de kosten van deze reis verwijzen wij u graag door naar de flyer over deze reis. Daarnaast vindt u ook meer informatie op www.golf4you.nl.

Names Kevin Broekhuis en André Seepma hopen wij u op onze reis te mogen begroeten.

Unieke mogelijkheid om uw Clubhandicap te halen

De golfreis die verzorgd wordt door Golf4You is een unieke mogelijkheid om uw Clubhandicap in een versneld tempo te halen. Naast de golflessen is er namelijk ook de mogelijkheid om uw golfregelexamen af te laten nemen en uw clubhandicap te laten registreren. Zo kunt u het genot van een vakantie combineren met het behalen van uw Clubhandicap!

Advertentie