Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Nieuwsoverzicht Startende Golfers

Partner Strokeplay samen met Off Course Golf 10 november 2014

Strokeplay is onze partner voor de verwerking van bestellingen in de webshop. Al sinds 26 oktober 2013 wordt aan de Archimedesbaan 22 te Nieuwegein de vertrouwde winkelservice gecombineerd met de keuze van de online-shop met bijbehorende scherpe prijsstelling! Door het samengaan van Off Course Golf en Strokeplay.nl komen ook voor de golfer de voordelen van winkel en internet samen.

Logo Off Course Golf

Off Course Golf is de nr 1 clubfitter van Nederland en biedt met 500 m2 showroom een rijkdom aan clubs, kleding en accessoires die men in een clubwinkel niet altijd kan vinden. Maar het is met name het personeel dat het verschil maakt: zij kunnen met hun kennis van het materiaal iedere speler beter maken. Daarbij helpen natuurlijk ook de aanwezigheid van een service werkplaats (voor onderhoud en maatwerk) en een Indoor Golfschool. Een soort “clubhuis”, ook voor de gevorderde speler.

Strokeplay.nl heeft zich met 10 jaar historie al ruimschoots bewezen als grootste online golfshop van Nederland. Een goede opzet van de webshop, ruim assortiment en aantrekkelijke prijzen hebben geleid tot meer dan 20.000 tevreden klanten die het bedrijf waarderen met een 8.5. Met de lage drempel die het ook voor de beginnende golfer tot een vertrouwd adres maken.

Het samengaan van Strokeplay met Off Course Golf betekent voor u als golfer uitgebreidere service en een ruim assortiment met onder andere de merken: PING, Callaway, Titleist, Mizuno en Oddysey.

Advertentie