Top

Advertentie

0
0,00 EUR

FAQ Virtuele Golfclub

De meest gestelde vragen over een lidmaatschap bij de virtuele golfclub van Startende Golfers.

Algemeen

Ga naar de algemene pagina waar u in kan loggen. Hier vindt u twee buttons om uw wachtwoord en gebruikersnaam op te vragen. Bent u beide gegevens kwijt? Vraag dan eerst uw gebruikersnaam aan.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Na het registreren en betalen van uw lidmaatschap bij Startende Golfers Golfclub kunt u het pasje binnen drie weken thuis verwachten via de post.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Na het inloggen klikt u links in het verticale menu de button scorecards. Om een nieuwe scorekaart in te voeren, klikt u op de button new scorecard. Vervolgens dient u de verplichte velden en uw score in te voeren. Hoe meer u invult hoe, uitgebreider uw statistieken zullen zijn! Voordat u de scorecard opslaat, drukt u eerst op calculate. Het calculeren controleert of u niks bent vergeten en of uw score correct is. Druk op save indien alle gegevens correct zijn.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Met de iPhone/Android app kunt u een scorekaart ook invullen terwijl u speelt. Open hiervoor de app en zorg ervoor dat u bent ingelogd. Op het beginscherm kiest u voor Scorecards en daarna drukt u op de button Let's Golf. Kies hierna op de interactieve kaart op welke golfbaan u wilt spelen en welke holes u gaat lopen. Druk op Play Golf en kies vanaf welke tee u speelt en of u een qualifying kaart speelt.

U kunt nu terwijl u speelt uw scores en statistieken bijhouden! Zodra u de scorekaart heeft opgeslagen, worden de gegevens gesynchroniseerd met uw online golfprofiel.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Uw handicap verandert alleen als u bij registration type voor qualifying card kiest.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Zodra u een nieuwe scorekaart heeft geopend, kunt u bij Registration Type kiezen voor Qualifying Card.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Eerst dient u in te loggen. Vervolgens klikt u in het verticale menu op events. Op deze pagina kunt u kiezen voor event (wedstrijd) of exam (examen). Onderaan staan de evenementen die beschikbaar zijn voor de gekozen categorie. Klik op het evenement van uw keuze. Om uzelf voor een evenement in te schrijven klikt u naast register op click here. Als het evenement niet vol is zal uw inschrijving nu bevestigd worden.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Eerst dient u in te loggen. Vervolgens klikt u in het verticale menu op profile. Hier kunt u al uw gegevens aanpassen door rechts bovenaan uw profiel op de knop edit te drukken. Pas hier ook uw handicap aan.

LET OP! Dit is niet mogelijk als u een NGF registratie heeft.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Alvorens u een les kan boeken bij een PGA-golfprofessional, moet deze golfprofessional gekoppeld zijn met u. Als u nog niet bent gekoppeld aan een golfprofessional keer dan terug naar het dashboard en klik op de tekst You don't have a professional yet. Vervolgens kunt u met behulp van de zoekfunctie een professional kiezen.

Zodra u een gekoppelde golfprofessional heeft, kunt u via het verticale menu met de button book lesson naar de pagina om een golfles te boeken. Op deze pagina heeft u inzicht in de agenda van de golfpro. Alle donker groene velden geven aan wanneer uw professional beschikbaar is. Kies de datum en klik op de tijd van uw keuze. U kunt nu enkele lesdetails aangeven, zoals het soort en de duur van de golfles. Als u de golfles wilt boeken, drukt u op confirm. U zal een e-mail als bevestiging ontvangen.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier met uw vraag en we zullen deze zo goed en zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uw vraag kan ons helpen onze service te verbeteren.

op dinsdag 03 juni 2014
Vraag beantwoord?

Het is inderdaad niet meer mogelijk om een NGF-registratie via Stichting Golfsport te registreren. Een lidmaatschap bij Startende Golfers Golfclub is een goed alternatief. We hebben een van de laagste jaarlijkse contributies van Nederland.

op vrijdag 09 oktober 2015
Vraag beantwoord?

Vroeger bestonden er alleen golfclubs waar golfers lid konden worden. Met de opkomst van internet zijn deze golfclubs uitgebreid met golfclubs die volledig op internet opereren. U kunt een virtuele golfclub dan ook vergelijken met een normale golfclub, het enige verschil is dat de golfclub online wordt uitgevoerd.

Doordat de virtuele golfclub geen eigen golfbaan heeft, heeft u veel meer vrijheid in de keuze waar u wilt golfen. De contributie is hierdoor vaak minder dan 10% van een regulier lidmaatschap bij een fysieke golfclub. Een virtuele golfclub is daardoor extra interessant voor golfers die op veel verschillende golfbanen willen spelen of golfers die te weinig spelen om een volledig lidmaatschap aan te schaffen.

Lidmaatschap Startende Golfers Golfclub

Via onze website is het ook mogelijk om lid te worden van een virtuele golfclub. U kunt uw NGF-en handicapregistratie via ons laten registreren en gebruikmaken van het gemak van een online golfcommunity. Wij hanteren een van de laagste jaarcontributies, u betaalt slechts € 54,- per jaar en dit is inclusief de verplichte NGF-bijdrage van € 16,-.

Word lid van de Startende Golfers Golfclub

U kunt meer informatie vinden in het artikel Wordt u clublid of vrije golfer?

op woensdag 12 juli 2017
Vraag beantwoord?
Advertentie