Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Tarieven en mogelijkheden Startende Golfers Virtuele Golfclub

Als lid van Startende Golfers Virtuele Golfclub ontvangt u voor een aantrekkelijk tarief de modernste techniek op het gebied van handicapregistratie en mogelijkheden tot ondersteuning van uw golfprofessional.

Pakketten en tarieven

Gratis pakketZilver pakketGoud pakketJeugd (15-18 jaar)
GolfprofielGolfprofielGolfprofielGolfprofiel
Online golflessen boekenOnline golflessen boekenOnline golflessen boekenOnline golflessen boeken
VriendenVriendenVriendenVrienden
EvenementenEvenementenEvenementenEvenementen
-Online handicapregistratie*Online handicapregistratie*Online handicapregistratie**
-Online scorekaartenOnline scorekaartenOnline scorekaarten
-Persoonlijke statistiekenPersoonlijke statistiekenPersoonlijke statistieken
--Coaching PGA-golfprofessionalCoaching PGA-golfprofessional
--VideocoachingVideocoaching
--Online huiswerk en adviesOnline huiswerk en advies
--Volledige toegang mobiele appVolledige toegang mobiele app
Gratis iPhone/iPad appGratis iPhone/iPad appGratis iPhone/iPad appGratis iPhone/iPad app
Gratis€ 38,- p/j€ 63,- p/j€ 29,- p/j

* De NGF-registratie is optioneel en bedraagt € 16,- per jaar, voor de jeugd is dit € 9,- per jaar, en wordt aan de NGF afgedragen.

Overzicht van de mogelijkheden

Maak gebruik van de eenvoudigste NGF-handicapregistratie

Na een gespeelde ronde kunt u met uw golfprofiel uw scorekaart digitaal invoeren en bewaren. Het is zelfs mogelijk om uw scorekaart tijdens het spelen in te vullen door gebruik van de mobiele applicatie. Indien u kiest voor qualifying scorekaart, dan wordt uw handicap automatisch aangepast binnen het systeem en wordt de nieuwe handicap naar de NGF verstuurd.

Opgeslagen scorekaarten zijn ook in te zien door uw PGA-golfprofessional, zodat jullie de mogelijkheid hebben de scorekaart door te nemen om te zien wat er goed en fout ging. Op deze manier is de golfprofessional op de hoogte van uw vorderingen en kunnen jullie gericht aan de slag.

Online scorekaarten invoeren Online scorekaarten invoeren Online scorekaarten invoeren

Analyseer uw golfspel met de modernste statistieken

Na het invullen van een scorekaart worden er automatisch statistieken aangemaakt in uw persoonlijke golfprofiel. Gegevens die u hierna kunt bekijken zijn onder andere het percentage fairways die u raakt vanaf de tee, het gemiddelde aantal putts die u maakt, het percentage bunkerslagen en nog veel meer. Als uitdaging zijn er verschillende doelen te bereiken, bijvoorbeeld: de Putting Player, als u een gemiddelde van minder dan 2 putts heeft.

Al deze statistieken worden geheel automatisch gegenereerd en gepresenteerd op uw golfprofiel. De statistieken worden ook automatisch gedeeld met uw gekoppelde PGA-golfprofessional voor een optimale leergang. Met de statistieken heeft u een fantastische manier om uw golfspel te optimaliseren.

Online persoonlijke statistieken inzien

Reserveer uw volgende golfles in enkele klikken

Eenvoudig rechtstreeks vanuit uw persoonlijke golfprofiel golflessen boeken bij uw favoriete golfpro is nog nooit zo makkelijk geweest. U koppelt uzelf met uw PGA-golfprofessional en vanaf dat moment heeft u inzicht in de agenda van de golfprofessional. U kiest een lestijd en een lestype en met één druk op de knop maakt u de boeking. Zowel uzelf als de golfprofessional ontvangen een bevestiging van de nieuwe geboekte golfles.

Ook het annuleren van een golfles is met één druk op de knop vanuit uw persoonlijke pagina zo gedaan. Uw PGA-golfprossional wordt automatisch van uw annulering op de hoogte gebracht.

Online golflessen boeken Online golflessen boeken: bevestiging van de boeking Online golflessen boeken: overzicht van de boeking

Wees ultramobiel met de iPhone en iPad applicatie

Altijd al uw scores live op de golfbaan bij willen houden en uw vrienden de mogelijkheid willen geven om u vanaf de bank te volgen? Met de United Golf Pro applicatie is dit mogelijk!

Via de mobiele applicatie bestaat de mogelijkheid het huiswerk van uw PGA-golfprofessional te bekijken en af te vinken, waardoor deze app het ultieme hulpmiddel voor het trainen op de driving range is.

Het is ook mogelijk om met de mobiele applicatie golflessen te boeken, statistieken te bekijken, scorekaarten in te zien en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Genoeg redenen om deze mobiele app gratis te downloaden en te gebruiken in combinatie met uw golfprofiel.

Mobiele golfapplicatie Mobiele golfapplicatie Mobiele golfapplicatie

De modernste manier van coaching door uw PGA-golfprofessional

Alle PGA-golfprofessionals die ook zijn aangesloten op het systeem maken gebruik van een speciale iPad applicatie, waarmee ze tijden de golfles uw swing, chip of putt kunnen filmen en deze kunnen analyseren. Tijdens de golfles kan de golfprofessional door middel van getekende lijnen, cirkels en een slow motion functie precies zien waar er bij uw swing nog verbeterpunten zitten.

Deze filmpjes zijn door de golfprofessional eenvoudig met u te delen, zodat u altijd toegang heeft tot deze waardevolle informatie via uw golfprofiel.

Video golfcoaching Video golfcoaching Video golfcoaching

E-learning op een nieuwe wijze: ontvang tips en oefeningen in uw profiel

Misschien kent u het wel. U heeft een golfles gehad en een week later staat u op de driving range om uw swing te oefenen. Maar wat waren de tips van de pro? Met uw gekoppelde golfprofiel kunt u vanaf nu uw huiswerk van uw golfprofessional digitaal ontvangen en inzien.

Door de combinatie van huiswerk en toegevoegde filmpjes bent u in staat zeer effectief te oefenen en heeft u nooit meer de vraag: hoe moest dat ook alweer?

Video golfcoaching Video golfcoaching