Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Golfregels vanaf 2016

Beoordeling:
2,50 EUR
Niet leverbaar

Productomschrijving

Auteur:
Uitgever:NGF
ISBN/EAN:9789078920267
Jaar:
Omslag:Paperback
Aantal pagina's:216

Omschrijving:

Dit boek bevat de golfregels die wereldwijd vanaf 1 januari 2016 van kracht zijn. De herzieningen in de versie van 2016 zijn het resultaat van vier jaar werk door Regelcommissies van de R&A en de United States Golf Association (USGA), na overleg met andere golforganisaties over de hele wereld.

Bij de herzieningen van de regels zijn de historische principes en de geest van het spel richtinggevend, maar ook de behoefte om de regels helder, bondig, passend en relevant te houden. Hiermee is iedere golfer er van verzekerd dat het spel eerlijk en volgens de etiquette wordt gespeeld. De R&A blijft zich daarnaast inzetten om de Regels zo te houden dat ze voor alle golfers gelden, zowel professionals als amateurs.

Ook in de toekomst beoordelen R&A en de USGA hoe de golfregels kunnen worden aangepast om de leesbaarheid, het begrip en de toepassing door alle golfers te verbeteren en bredere doelstellingen te bereiken, zoals speelsnelheid en natuurbeheer. We zullen hier de komende jaren op inzetten.

Oefen gratis en online het golfregelexamen

Beoordelingen over dit product
Schrijf een beoordeling voor dit artikel
Uw naam
Uw e-mail
Schrijf hier uw beoordeling
Geef een rating
Company MAXXmarketing GmbH
Advertentie