Top

Advertentie

guidor

door guidor, September 19, 2014
Golfbaan Princenbosch
Princenbosch is een gezellige golfclub met 27 holes. De golfbaan wordt zeer goed onderhouden en er zit veel verscheidenheid in de holes. De greens zijn ook van goede kwaliteit, het enige minpunt is dat de snelheid van de greens op de nieuwste lus (lus C) net iets langzamer is dan de andere twee lussen.

Het clubhuis ligt prachtig met uitzicht over alle lussen en heerlijk in de zon. Er hangt een gezellige, Brabantse sfeer. Kwaliteit van het eten is voldoende.

De oefenfaciliteiten zijn prima. De nieuwe plannen die op tafel liggen en in 2015 afgerond moeten worden, maken de club nog interessanter.

Princenbosch is zeker een aanrader om te komen spelen.
door guidor, September 9, 2014
Golfclub Almeerderhout
Tweemaal in augustus genoten van de prachtige parkbaan van Almeerderhout. In deze twee ronden heb ik alle drie de lussen van 9 holes gezien. Persoonlijk vond ik Gooimeer de meest aantrekkelijke lus en Markermeer de minst aantrekkelijke lus.

De golfbaan is zeer goed onderhouden, fijne fairways en snelle greens! De greens zijn echt een compliment waard. De golfbaan oogt wel redelijk druk, veel flights voor en achter ons en we moesten regelmatig even wachten. Een birdie guide is trouwens een goede tip, want er liggen toch her en der onverwachte obstakels.

De oefenfaciliteiten zijn ook prima met een ruime driving range. Al met al een van mijn favoriete golfbanen om te spelen (tot nu toe!).
door guidor, September 9, 2014
Golfpark de Turfvaert
Na zo'n anderhalf ben ik nogmaals op Turfvaert gaan golfen. De golfbaan is er zeker op vooruit gegaan in de tussentijd, maar ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht. De aangroei van planten is een stuk vooruitgegaan wat de baan goed doet.

De golfbaan zelf is prima onderhouden en de fairway heeft een heerlijke harde ondergrond. De greens daarentegen zijn nog echt te langzaam en kunnen je score erg beïnvloeden.

Al met al een leuke golfbaan om eens te spelen, maar is toch wel een van de mindere golfbanen in deze regio.
door guidor, July 27, 2013
Golfclub Wouwse Plantage
Zeer mooie golfbaan in de bossen net buiten Bergen Op Zoom en Roosendaal. De golfbaan wordt uitstekend onderhouden en heeft snelle greens. De Wouwse kenmerkt zich door het gedeelte in de bossen en een deel wat meer op een parkbaan lijkt. Hier is dan ook wat meer ruimte terwijl in de bossen de fairways smal zijn en weinig ruimte voor fouten is. Zoals gezegd zijn de greens erg snel en dit is echt een pluspunt van de golfbaan. Het korte werk rondom de green en het putten worden hierdoor een echte uitdaging!

Het clubhuis ligt verscholen in de schaduw en is daarom een aangename plek om over de eerste 4 holes van de golfbaan te kijken in een Brabantse sfeer.
door guidor, July 7, 2013
Haarlemmermeersche Golfclub
De Haarlemmermeersche Golfclub is een echte parkbaan met een verscholen ligging in de drukte van de randstad. De golfbaan wordt goed onderhouden en de greens zijn van prima kwaliteit, niet te hard en vrij snel. Het viel me wel op dat de golfbaan altijd een plekje voor de afslag heeft waarmee je vrijwel alle obstakels kan ontwijken. Hierdoor heeft course management een echte functie! De holes wisselen zich op een prettige manier af waardoor je jezelf blijft vermaken. Erg leuke ronde gehad op de Haarlemmermeersche.

Het Clubhuis ligt ietwat ver van de parkeerplaats, maar door de verhoogde ligging heb je een mooi uitzicht over de golfbaan. De oefenfaciliteiten zijn ruim opgezet met veel mogelijkheden.
door guidor, May 29, 2013
Oosterhoutse Golf Club
De Oosterhoutse Golfclub is een zeer goed onderhouden golfbaan met vrij lange holes en greens van topkwaliteit. Vrijwel alle PAR 3 holes hebben een grote waterpartij in het spel waardoor deze erg interessant zijn om te spelen. De holes worden goed afgewisseld in lay-out waardoor de golfbaan leuk blijft om te spelen.

Het clubhuis serveert heerlijk eten op een mooi terras in de zon.

Aanrader om eens te spelen.
door guidor, May 29, 2013
Golfclub Dirkshorn
Bij aankomst oogt deze golfbaan als een linksbaan, maar is dat niet helemaal. Wij hadden het geluk dat er veel wind stond waardoor de holes erg uitdagend worden. Ondanks dat de golfbaan pas een aantal jaar oud is, ligt de baan er erg mooi bij en zijn de greens snel. De holes worden goed afgewisseld in lay-out en effect van de wind, waardoor je continue goed moet nadenken over je slagen. De fairways zijn mooi glooiend met hier en daar een waterpartij.

Het clubhuis is modern en er hangt een ontspannen sfeer. Op het terras is het goed vertoeven in een van de loungebanken in de zon en uit de wind.

Zeer goede ervaring gehad met Dirkshorn en zeker aan te raden om eens te bezoeken.
Advertentie