Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Golfschool de Kurenpolder

Adres
Kurenpolderweg 31, 4273 LA, , ,
Telefoon
06-51439741
E-mail
Driving Range
Golfles locatie driving range
Putting green
Locaties golfles putting green
Chipping green
Locaties golfles chipping green
Proshop
Locaties golfles proshop
Boek een golfcursus bij deze PGA Golfprofessional
Boek de cursus
Rating
0 stemmen
Favorieten:
0

Deel deze locatie

Introductie

Langs de Bergse Maas en op korte afstand van de A27, ligt vlakbij het verstilde dorpje Hank Golfbaan Landgoed De Kurenpolder. De prachtige 9 holes par 68-baan met A-status is gemakkelijk te bereiken vanuit Oosterhout en Breda maar ook vanuit het Zuid-Hollandse Drechtstedengebied en de oude stad Gorinchem met haar achterland. Uitdagend genoeg voor de startend golfer lang genoeg voor de golfer van 55 plus en ouder maar ook een uitdaging voor hen die maar weinig tijd hebben om de volledige 18 holes te lopen. Spelen in de nabijheid van de Brabantse Biesbos is niet alleen het "proeven" van de natuurlijke ingrediënten van de omgeving maar ook van de zorgvuldige wijze waarop de baan in het landschap is ingepast. Spelen op deze baan is genieten. Dat geldt ook voor "hole 10" als u er maar negen speelt maar zeker voor "hole 19" als de volledige 18 holes hebt gelopen.

Gastvrijheid en een ontspannen sfeer kenmerken het restaurant. Dat komt niet alleen door de clubleden de vrije greenfee-spelers de leden van de golfschool maar vooral door de "jongens en meisjes" van het restaurant die klaar staan om het "vermoeide" lichaam te "troosten" door de prettig geprijsde drankjes en versnaperingen te serveren. En om aan al die mooie maar mislukte "ballen" met hun spontane reacties een positieve wending te geven.

En dat geldt ook voor de Golfschool. Een pro-team dat kans ziet niet alleen de talentjes verder te brengen maar ook de oudere golfer naar een hoger niveau weet te tillen. De "truc" is simpel. Aandacht, aandacht en nog eens aandacht leveren naast inlooplessen (je kiest jouw onderdeel dat verbetering behoeft) en privé lessen (waarbij je ook op jouw verbeter punten individueel wordt begeleid) - nou net dat beetje extra op waarmee Golfschool De Kurenpolder zich onderscheidt van standaardoplossingen.

Golflbaan Landgoed De Kurenpolder biedt alles zelfs als je niet van golfen houdt. Geniet en laat je omarmen door een nieuwe hobby.

Afbeeldingen

Kaart

Advertentie