Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Golfacademy Almkreek

Adres
Hoekje 7B, 4286 LN, , ,
Telefoon
0183-403592
E-mail
Driving Range
Golfles locatie driving range
Putting green
Locaties golfles putting green
Chipping green
Locaties golfles chipping green
Proshop
Locaties golfles proshop
Rating
★★★★★
3 stemmen
Favorieten:
0

Deel deze locatie

Introductie

Midden in de groene weelde tussen de vergezichten, sloten en boerderijen ligt sinds 1995 Golfpark Almkerk, eenvoudig te bereiken en met een centrale ligging. Het golfpark bestaat uit een prachtige 18 holes golfbaan met ruime greens en veel waterpartijen. Daarnaast ligt er een 14 holes PAR 3/4 golfbaan welke perfect is voor het perfectioneren van uw golfspel.

De golflessen worden verzorgd door PGA-golfprofessionals en u kunt gebruikmaken van de ruime en goed verzorgde oefenfaciliteiten. De oefenfaciliteiten zijn vrij toegankelijk, zodat u op elk gewenst moment elke onderdeel van golf kunt oefenen.

Golfacademy Almkreek ligt op een mooie locatie met veel rust en groen en er ligt een prachtig terras waar u kunt nagenieten van uw golfles of ronde golf.

Afbeeldingen

Kaart

Reviews (1)RSS

door

Aantal keer als nuttige review beoordeeld: 1
★★★★★

Golfers van elk nivo

Bij deze wil ik graag even mijn ervaring delen.
Ik heb bij Wouter mijn GVB gehaald, hij is een gedreven, enthousiast, deskundig en geduldige pro. Ook zeer toegankelijk en creatief in het meedenken om het golfen voor ieder persoonlijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Altijd in voor een geintje. Er mag dus ook gelachen worden.
Ik had/heb altijd een hekel gehad aan techniek lessen. Wouter weet mij hier toch elke keer weer enthousiast voor te krijgen. Vaak door techniek en baanles te combineren. Hij laat je inzien dat je zonder veel oefenen nergens komt. Na het behalen van mijn GVB ben ik bijna wekelijks bij hem blijven lessen. Het golfen begint pas na het behalen van je GVB. Je werkt nog altijd aan je techniek al dan niet in combinatie met baanlessen. Ik vind het jammer dat zoveel mensen daarmee stoppen. Er is altijd nog wat bij te schaven. Anders waren er wel heel veel Tiger Woods ;) Die illusie moeten we dus niet hebben. Het is een middel om meer plezier uit je spel te halen. En dat wens ik elke golfer toe, of je beginner bent of gevorderd.
Plezier in het spel en het doel jezelf te verbeteren. En dat is precies wat Wouter overbrengt.

Groet,

Marlies

Schrijf review

Bekijk alle 1 reviews

Advertentie